Wat bied ik?

In mijn praktijk kunt u terecht voor verschillende vormen van coaching, groeps- en individuele begeleiding, gezinsbegeleiding en bied ik brugklascoaching, huiswerkbegeleiding en het door mij ontwikkelde Leer-Plan overzicht aan. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en (jong-)volwassenen met AD(H)D en/of een stoornis binnen het autismespectrum (ASS) en het versterken van zwakke executieve functies. 

Ook geef ik met regelmaat workshops over 'Opvoeden vanuit verbinding', gebaseerd op het gelijknamige boek en de daarbij ontwikkelde kaarten om met ouders of professionals in gesprek te gaan.

 

Al deze vormen van coaching, begeleiding en advies zijn voor ieder kind, voor ieder gezin maatwerk. Tijdens het kosteloze intakegesprek worden alle mogelijkheden met u en eventueel uw kind besproken. In de praktijk zijn naast de AD(H)D- en autisme specialisatie meerdere expertises aanwezig, waaronder: 

Teken je gesprek-coach ®, en Een taal erbij (systeemopstellingen). 

 

De begeleiding kan ook ambulant (op locatie) thuis of op school plaatsvinden. In de praktijk komt dat er vaak op neer dat er intensief wordt samengewerkt met de onderwijsinstelling en is het een combinatie van begeleiding thuis, op school en in de praktijk. Ook is het mogelijk om wanneer uw kind (tijdelijk) uitvalt op school of moeite heeft met het volgen van les in een online leeromgeving, hier begeleiding voor in te zetten. 

 

In mijn praktijk werk ik ook met begeleiding via poppetjes, metaforen en spel. Omdat ik nog geen bij de NVVS geregistreerde speltherapeut ben en ik op dit moment bezig ben met de Master Speltherapie om deze accreditatie wel te behalen, wordt er nadrukkelijk gesproken van begeleiding met behulp van spel.