Ons aanbod

In onze praktijk kunt u terecht voor verschillende vormen van speltherapie, coaching, groeps- en individuele begeleiding en bieden we brugklascoaching, huiswerkbegeleiding en de door ons ontwikkelde Leer-Plan training aan. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en (jong-)volwassenen met A(D)HD en autisme en het versterken van zwakke executieve functies.

 

Al deze vormen van coaching, begeleiding en advies zijn voor ieder persoon maatwerk, tijdens het kosteloze intakegesprek worden alle mogelijkheden met u en eventueel uw kind besproken. 

In de praktijk zijn naast de A(D)HD- en autisme specialisatie verschillende expertises aanwezig, waaronder: Teken je gesprek-coach ®, Grip op gedrag onderzoek, en Een taal erbij (systeem opstellingen), en werken we met de door ons ontwikkelde Leer-Plan methode en -agenda.

 

De begeleiding kan ook ambulant: thuis, of op school plaatsvinden. In de praktijk komt dat er vaak op neer dat er intensief wordt samengewerkt met de onderwijsinstelling.


Jeugdwet en Wmo

Indien er door de Gemeente Almere een geldige indicatie begeleiding groep of begeleiding individueel is afgegeven binnen de Jeudgdwet (JGZ) of binnen de Wmo (wijkteam) kan de begeleiding bij onze praktijk gefinancierd worden vanuit deze Zorg-In-Natura indicatie. 

Onze praktijk heeft hiervoor een hoofd-/onderaannemers contract met Het Kompass en met Zorgboerderij Zonnehoeve in Zeewolde. Wanneer uw kind dagbesteding op deze locatie volgt, is het dus ook mogelijk de individuele begeleiding daar in te zetten.


Service 3

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.